نرم افزار تغذيه مديران (پاني)

نرم افزار تغذيه مديران (پاني) :

نرم افزاري مديريت تغذيه به شما اجازه مي دهد مديريت مصرف جيره را در گذشته و يا آينده انجام دهيد. در اين نرم افزار كليه خوراكها، پرميكس ها، كنستانتره ها و جيره ها به راحتي قابل ثبت بوده و مي توان مبالغ خوراك هر رده دامي را در بازه هاي زماني دلخواه مشاهده نمود.

نرم افزاري مديريت تغذيه مي تواند كنترل 70 درصد هزينه ها را انجام دهد.

خواهشمند است

  • با نظرهاي خود ما را در تكميل اين برنامه و يا جزوه ياري فرماييد
  • با تهيه فيلمهاي آموزشي تجربيات خود را در زمينه كار با نرم افزار با ديگران به اشتراك بگذاريد

 

اميد است بتوانيم با كمك يكديگر قدمي ديگر به سمت بهينه سازي هزينه هاي توليد در دامداري ها برداريم

 

گروههاي دامي

تعریف گروههای دامی که بر اساس آن می خواهیم گزارش بگیریم. در این بخش گزینه گروه کلان دامی وجود دارد که خود شامل چندین زیرگروه می باشد و شما می توانید بر اساس این گروههای کلان گزارشهای کلی تری تهیه نمایید.

آیتمهای قابل تعریف در این بخش : کد گروه دامی – گروه کلان دامی - نام گروه دامی – فعال/غیرفعال

خوراکها

کلیه خوراکهایی که در جیره روزانه دامها وجود دارد در این بخش تعریف می شوند و برخی جزییات مانند ماده خشک و اینکه جز خوراکهای سرک هست یا نه نیز تعیین می گردد.امكان اضافه، اصلاح و حذف خوراك وجود دارد. در صورتيكه از خوراك در بخش كنسانتره و يا جيره استفاده شود امكان حذف وجود ندارد و كاربر براي جلوگيري از وجود خوراك در ليست انتخابي خوراكها مي تواند ان را غيرفعال نمايد.

در اين بخش امكان انتقال اطلاعات خوراكها از طريق فايل اكسل وجود دارد.

آیتمهای قابل تعریف در این بخش : کد خوراک – نام خوراک – واحد – دسته بندی – گروه بندی خوراک – ماده خشک – نقطه سفارش – سرك – فعال/غيرفعال

 

عمليات انبار خوراك

اطلاعات ورود و مصرف خوراك در اين بخش ثبت مي گردد. در صورتيكه بخش توليد نياز به انبار داشته باشد مي تواند از اين بخش استفاده نمايد در غير اينصورت سيستم بدون استفاده از اين بخش نيز مي تواند به كار خود ادامه دهد.

ميزان موجودي خوراك ها در اين بخش قابل دسترس است. با استفاده از بخش رسيد انبار مي توان اطلاعات رسيدها را ثبت نمود و در صورتيكه بخشي از خوراكي به غير از مصرف از انبار كسر شود بايد از بخش خروج از انبار غير از مصرف اقدام نماييد.

در صورتيكه بخواهيم اطلاعات مصرف روزانه كه ثبت كرده ايم از انبار كسر شود از بخش انتقال مصرف خوراك به كاردكس استفاده مي نماييم در اين بخش از تاريخ تا تاريخ تعيين شده كليه مصرفهاي ثبت شده محاسبه و از انبار كسر مي شوند.

براي مشاهده كاردكس (تاريخهاي ورود و خروج) يك خوراك از بخش كاردكس خوراك اقدام نماييد.

ورود اطلاعات رسيد كالا از طريق فايل اكسل از بخش اكسل موجودي امكان پذير مي باشد.

در پايان سال براي انتقال مانده پاياني به سال بعد از گزينه انتقال موجودي از سال قبل استفاده مي شود.

روشهاي ميانگين موزون، پايين ترين قيمت و بالاترين قيمت براي محاسبه قيمت خوراكها در نظر گرفته شده است كه كاربر بر اساس نياز خود مي تواند يكي از روشهاي ذكر شده را انتخاب نمايد.

 

برچسب ها: نرم,افزار,تغذیه,مدیران,(پانی),
[ دوشنبه 6 خرداد 1398 ] [ 10:42 ] [ کاووسی فر ]
[ ]