مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد

مرجع فایلهای آموزشی | مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد

  • مرجع فایلهای آموزشی | مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد


    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواددسته: علوم انسانی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 56 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 43

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد

    قیمت فایل فقط 15,000 تومان

    خرید

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد

    سومصرف و وابستگی به مواد
    اعتیاد
    تاریخچه مواد مخدر
    ابعاد وابستگی به مواد
    مواد افیونی (اپیوئیدی)
    تریاک
    مورفین
    کراک
    کدئین
    هروئین
    متادون
    اعتیاد به مواد خانوادۀ تریاک
    عوارض وابستگی به مواد
    تئوری رفتاری
     تئوری های زیست شناختی و ژنتیک  
    مدل انتقال فرهنگی
    مدل زیست، روان، اجتماعی
    عوامل فردی
    درمان
    تبیین شناختی رفتاری اعتیاد
    1)    پیشینه پژوهش
    پژوهش¬های داخلی
    پژوهش¬های خارجی
    منابع فارسی
    منابع انگلیسی

    اعتیاد
    اعتیاد یک مشکل پزشکی، روان شناختی، اجتماعی و اقتصادی پیچیده است. مشخصه ی اعتیاد به مواد، میل شدید غیر قابل کنترل و وسواسی به مصرف مواد است که در آن آثار مخرب مصرف مواد همچنان ادامه می یابد (اختیاری و همکاران، 1390). اعتیاد از نظر لغوی، اسم مصدر عربی از ریشه «عاد» است که در فرهنگ لغت معین، به مفهوم عادت کردن و خو گرفتن می باشد. در فرهنگ نامۀ دهخدا، اعتیاد به مفهوم در پیاپی خواستن چیزی» آمده است. عادت و اعتیاد دو اصطلاح و عنوانی هستند که در افکار عمومی به غلط مشابه و معادل هم در نظر گرفته می شوند. در صورتیکه اختلاف کلی و اساسی باهم دارند. عادت عبارت است از تطابق موجود زنده با محیط زیست و شرایط جدید و بی سابقه. در انسان انواع مختلف عادت وجود دارد که عبارتند از: عادت حیاتی (بیولوژیکی)، عادت روحی، عادت غریزی و عادت عضوی. اعتیاد عبارتست از تطابق بدن با هر دارو یا ماده شیمیایی خارجی غیر لازم به مدت طولانی که یکی از انواع عادات حیاتی یا عادات بیولوژیکی محسوب می گردد. استعمال مداوم و طولانی مواد مخدر منجر به ایجاد سخت ترین انواع عادات حیاتی در بدن می شود که همان اعتیاد به مواد مخدر می باشد. معتاد کسی است که بر اثر مصرف مکرر و مداوم مواد مخدر یا دارو به آن متکی شده باشد. به عبارت دیگر، قربانی هر نوع وابستگی جسمی یا روانی به مواد مخدر، معتاد شناخته می شود. از نظر جامعه شناسی، معتاد کسی است که به مواد ایجاد کننده تغییرات غیر قابل قبول اجتماعی و فردی وابستگی دارد و در صورتی که دارو به بدن وی نرسد، اختلالات روانی و فیزیکی موسوم به سندرم محرومیت در او ایجاد می شود. (پیروی، بخش پور، نوکنی و استوار 1387: نقل از راهب و همکاران، 1388).
    در سال 1950: سازمان ملل متحد در مورد اعتیاد به مواد مخدر تعریف زیر را ارائه کرد: اعتیاد به مواد مخدر عبارت است از مسمومیت تدریجی یا حادی که به علت مصرف مداوم یک دارو، اعم از طبیعی یا ترکیبی، ایجاد می شود و به حال شخص و اجتماع زیان آور می باشد.
    به عبارت ساده تر، وابستگی به موادی که مصرف مکرر آن با کمیت مشخص و در زمانهای معین، از نظر مصرف کننده ضروری بوده و دارای ویژگیهای زیر است:
    –    وابستگی جسمی ایجاد می کند.
    –    وابستگی روانی ایجاد می کند.
    –    پدیده تحمل  در بدن نسبت به مواد مخدر ایجاد می شود.
    –    ماده مورد نیاز به هر شکل و از هر طریق باید به دست بیاید.
    –    ماده مصرفی بر مصرف کننده، خانواده و جامعه تأثیر مخرب دارد (هوارد ابادنیسکی، 1384)
    در چند دهه اول قرن بیستم واژه اعتیاد به مواد شیمیایی، به حالت خاص اطلاق می شد که در اثر مصرف مداوم آن مواد ایجاد می گشت. این اعتقاد نیز وجود داشت که افراد مصرف کنندۀ این مواد به نحوی، وجدانی غیر طبیعی دارند. اما این اعتقاد در سال 1931 میلادی با مطرح شدن واژه های عادت دارویی و اعتیاد دارویی از سوی « تاتوم وسیوند » افول کرد. طبق تعریف این دو محقق، معتاد فردی است که ماده شیمیایی خاص را استفاده و بدان وابستگی پیدا کرده است. به این معنی که با قطع آن ماده و نرسیدن آن به بدن واکنشهای جسمی و روانی غیر ارادی پیدا می کند که همان اعتیاد داروئی است. در صورتیکه خصوصیات مذکور بروز نکند و تنها اختلال عاطفی دیده می شود، واژه عادت داروئی مطرح می شود. در سال 1964 میلادی سازمان جهانی بهداشت به این نتیجه رسید که واژه اعتیاد و معتاد علمی نیست و از دقت و وضوح کافی برخوردار نیست و به جای استفاده از واژه های اعتیاد دارویی و عادت دارویی، واژه وابستگی دارویی معرفی شد. برای توضیح وجوه وابستگی در مفهوم مورد استفاده قرار می گیرد.

    قیمت فایل فقط 15,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق سو مصرف و وابستگی به مواد , مبانی نظری سوء مصرف و وابستگی به مواد , پیشینه تحقیق سوء مصرف و وابستگی به مواد , مبانی نظری سوء مصرف و وابستگی به مواد , مبانی نظری , پیشینه تحقیق , سوء مصرف و وابستگی به مواد

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

 

برچسب ها: مبانی,نظری,و,پیشینه,تحقیق,سوء,مصرف,و,وابستگی,به,مواد,
[ يکشنبه 28 مرداد 1397 ] [ 13:12 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

مبانی نظری آلودگی صوتی

مرجع فایلهای آموزشی | مبانی نظری آلودگی صوتی

  • مرجع فایلهای آموزشی | مبانی نظری آلودگی صوتی

    مبانی نظری آلودگی صوتی


    مبانی نظری آلودگی صوتیدسته: علوم انسانی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 30 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 29

    ادبیات نظری تحقیق آلودگی صوتی

    قیمت فایل فقط 18,000 تومان

    خرید

    خلاصه ای از کار:

    – مقدمه

    سر و صدا شایع ترین عامل فیزیکی زیان آور در محیط کار می باشد (عقیلی نژاد و مصطفایی، 1379) . یکی از مشکلات بهداشتی که در مواجهه با صدای بیش از حد مجاز بروز می کند، افت شنوایی است (گل محمدی،1378).

    ……………….

    – آلودگی صوتی

    سر و صدا (noise) امواج نامنظمی هستند که ناخوشایند ، ناخواسته و عموما اجتناب ناپذیر بوده ، بین دامنه های فشار ، فرکانسها و طول موجهای آنها رابطه معنی داری وجود ندارد و در صنعت به فراوانی از این نوع صدا تولید و منتشر می گردد(گل محمدی، 1999).

    ………………….

    – استانداردهای صدا و مقایسه صداها با آن

    به منظور پیشگیری از این اثرات و تصمیم گیری در زمینه اجرای طرح های کنترل صدا ، استانداردهایی جهت میزان سر وصدای مجاز در مناطق مختلف شهری از  سوی سازمان ها و مجامع علمی معتبر تدوین شده است . سازمان حفاظت محیط زیست میزان صدای مجاز در مناطق پرترافیک، مناطق مسکونی و اتاق های بیمارستانی را در ساعت های روز به ترتیب 70، 55 و 35 دسی بل تعیین کرده است. این سازمان حد مجاز تراز فشار صوت در مناطق تجاری یا سطح شهر را 65 دسی بل تعیین کرده است (سازمان حفاظت محیطی، 1380).

    ……………………….

    اثرات آلودگی صوتی در زندگی شهری

    اصولا سر و صدای محیط پیرامون در درازمدت به ایجاد ضایعات فیزیولوژیک در انسان منجر شده و گاه آثارشان به صورت خستگی، خواب آلودگی، توهم و حتی حملات عصبی تظاهر می نماید. آلودگی صوتی در عصر تکنولوژی اما به عنوان شایع ترین علل کاهش شنوایی عصبی اکتسابی نیز مطرح است و البته هنگامی که این بیماری به گوش آسیب رساند، دیگر قابل درمان نبوده و متاسفانه افراد آلوده به صوت زمانی متوجه مرض خود می شوند که بیماریشان به مراحل حاد رسیده و غیرقابل بازگشت شده است.

    اساسا شلوغی زیاد و آلودگی صوتی نوعی عامل استرس زای بیولوژیک و از عوامل تحریک و تخریب سلسله اعصاب است که نه تنها بر سیستم شنوایی که بر کل بدن آدمی و روان او تاثیرات مخرب خواهد گذاشت. اکثر افراد به نوعی به سر و صداهای ناهنجار محیط زندگی خود به مرور عادت کرده و از آنجا که پارادایم آلودگی صوتی را جزءلاینفک زندگی شان می پندارند لکن ناراحتی ناشی از مضرات آن را چندان حس نمی کنند. در نهایت اختلالات هورمونی و عدم سلامت که یکی از نمادهای عینی اش کاهش شنوایی است سبب شده تا شخص نتواند با مردم و جامعه اطرافش ارتباط موثر و کارآمد برقرار نموده که این به نوبه خود باعث کاهش کیفیت زندگی و سلامت روحی و بهداشت روانی او می شود و باری بر دوش اجتماع و افراد در واقع آن خواهد گذاشت (باری و غلام نیا، 1384).

    ……………….

    –  اثرات سوء آلودگی صوتی  بر سلامتی

    مطالعات متعدد نشان داده است كه روبرو شدن با صداهای ناهنجار، اثر زیان‌آور و مخاطره‌آمیزی بر سلامت انسان دارد. نوع و میزان واكنش انسانهایی كه در محیطهای پر سر و صدا مشغول به كار بوده و یا در حال زندگی هستند، در طول شبانه‌روز و حتی از مكانی به مكان دیگر متغیر است. به طور كلی اثرات ناهنجار آلودگی صوتی بر انسان را می‌توان به دو دسته اثرات مستقیم و اثرات غیر مستقیم تقسیم كرد، كه به شرح ذیل است:

    الف- اثرات مستقیم: كه خصوصاً به آسیب‌های مربوط به حس شنوایی و مكانیسم ایجاد آنها مربوط می‌شود. از ساده‌ترین و محسوس‌ترین عوارضی كه سر و صدا برای انسان به ارمغان می‌آورد، از دست دادن قدرت شنوایی است، حتی صدای مداوم و غیرآزاردهنده نیز برای انسان مضر بوده و حساسیت گوش را نسبت به انواع صداها تقلیل می‌دهد. شنیدن صدایی با شدت صوتی 100 دسی‌بل (واحد اندازه‌گیری شدت صوت) به مدت 10 دقیقه، نیاز به استراحتی به مدت 20 دقیقه در محیطی كاملاً آرام دارد تا اثر آن را جبران نماید. اثرات بلند مدت سر و صدا بر گوش انسان به صورت «كری ادراكی یا عصبی» ظاهر می‌گردد؛ همچنین در نتیجه كاركردن در محیطهای شلوغ و پر سر و صدا، سلولهای شنوایی از بین رفته و منجر به كری غیرقابل برگشت می‌گردد، كه این نوع افت شنوایی را در اصطلاح «كری شغلی» می‌نامند. در ضمن، افزایش سن نیز بر كاهش شنوایی تأثیر زیادی دارد، بطوریكه ابتدا در فركانس‌های بالاتر با شدت بیشتری اعمال می‌شود اما به تدریج به عنوان بخشی از روند فیزیولوژی، با افزایش سن این حساسیت كاهش می‌یابد. نباید فراموش كرد كه میزان كاهش شنوایی در اثر افزایش سن، در افراد مختلف متفاوت است؛ حتی در مورد زنان، تأثیر سن در كاهش شنوایی در مقایسه با مردان كمتر است (زارع و همکاران، 1386).

    ……………….

    – عمق نفوذ آلودگی صوتی در زندگی انسان

    یکی از مشکلاتی که بشر امروزی با آن دست به گریبان می باشد آلودگی صوتی است. آلودگی صوتی یکی از انواع آلودگی های زیست محیطی است که سلامت انسان را تهدید می کند و بعد از انقلاب صنعتی و مخصوصا” در یک صد سال اخیر به علت پیشرفت تکنولوژی صنعتی و تولید انواع و اقسام وسایل حمل نقل و صنعتی باعث بالا رفتن میزان آلودگی صوتی در جهان شده است و حتی این آلودگی در بعضی از مناطق آنقدر شدید می باشد که بعضی از متخصصین محیط زیست اعتقاد دارند دامنه و قلمروی آلودگی صوتی نسبت به آلودگی هوا خیلی بیشتر می باشد برای مثال به چند نمونه آن اشاره می کنند:

    ……………

    – منشاء آلودگی های صوتی

    همانطور که گفته شد آلودگی صوتی یکی از دستاوردهای صنعتی بشر است. اگر به کتاب های تاریخ و ادبی مراجعه شود در زمانهای قدیم در این کتابها وحشتناک ترین( صداها که همه آنها صدا های طبیعی می باشند) از صدای رعد و برق ؛ صدای طوفان ؛ صدای انفجار ناشی از آتشفشان ها و زلزله و همچنین صدای غرش بانگ حیوانات وحشی نامبرده شده است و همچنین از صدای پرندگانی مانند بلبل ؛ قناری ؛ طوطی و غیره به عنوان بهترین و لذت بخش ترین صداها نامبرده شده است که همیشه الهام بخش شاعران و نویسندگان بوده است .

    ولی در عصر حاضر به خاطر پیشرفت تکنولوژی بشری مخصوصا” در بخش نظامی و همچنین در بخش صنعتی بشر امروزی با کشف مواد انفجاری از قبیل دینامیت ؛ باروت و شکافتن اتم توانسته است صداهای با شدت دسی بل خیلی بالا تولید کنند که تا کنون این صداها در طبیعت وجود نداشت همچنین با ساخت ادوات و تجهیزات نظامی از قبیل موشک ؛تانک ؛ هواپیما ؛ قطار؛ کشتی ؛ و ادوات صنعتی مانند انواع خودرو ها و کارخانجات صنعتی باعث شده است میزان شدت آلودگی صوتی به بیشترین حد ممکن خود رسیده باشد حتی انسان با ساخت دستگاه های صوتی از قبیل انواع بلندگوها و دستگاه های که شدت انعکاس امواج صوتی صد ها برابر بیشتر می کنند و باعث شده است دستگاههای مانند رادیو ؛ تلویزیون و تلفن با گرفتن امواج رادیوی و تبدیل آنان به صدا به منزل راه یابند ودر طول شبانه روز این دستگاهها ساعت های متمادی به تولید صدا بپردازند و مونس انسان گردند در صورتیکه این صداها در پنچاه سال قبل وجود نداشت ( میرصادقی، 1382).

    ……………

    – تاثیر آلودگی صوتی بر گیاهان و حیوانات

    با ادامه یافتن تجاوز انسان به محیط زیست طبیعی و زیستگاههای بکر جانوران، حیات وحش درسراسر دنیا با انزوا و کاهش جمعیت خود مواجه شده است. آثار تهاجم انسان به محیط زیست و افزایش آلودگی های زیست محیطی در جای جای عرصه گیتی قابل ملاحظه است از جمله این آثار می توان به از بین رفتن زیستگاه و قلمرو جانوران، کاهش ذخیره غذایی، تغییرات رفتاری در شکار و مهاجرت گروهی،  تغییر در ارتباطات درون گونه ای، تغییر در تعادل موجود بین شکارگر طبیعی و شکار و افزایش رقابت بر سر غذا و پناهگاه اشاره نمود.

    ………….

    – فیزیولوژی گوش انسان

    اصوات، جهان ما را در بر گرفته‌اند و این در حالی است که اغلب ما نسبت به مفهوم آنها و تاثیری که بر ابعاد باطنی ما دارند بی‌توجه­ ایم. جهان ما، جهان اصوات است و لازم است اکنون که در حال تجربه این جهان و کیفیت‌های آن هستیم، مفهوم و معنای اصوات این جهان را هر چه کامل­تر بشناسیم و الگوهای بنیادین آن را درک کنیم. گوش انسان از سه قسمت گوش داخلی، میانی و خارجی………..

    – بی توجهی به آلودگی صوتی در ایران

    تا دهه ۱۹۷۰ میلادی در اغلب کشورهای جهان قوانین و مقررات ویژه ای علیه آلودگی صوتی وجود نداشت، اما اکنون در شماری از کشورهای غربی رعایت استانداردهایی برای جلوگیری از آلودگی صوتی در ساختمان سازی و مهندسی شهری الزامی است……………….

    قیمت فایل فقط 18,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : ادبیات نظری تحقیق آلودگی صوتی , مبانی نظری آلودگی صوتی , مبانی نظری , آلودگی صوتی

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

 

برچسب ها: مبانی,نظری,آلودگی,صوتی,
[ چهارشنبه 14 شهريور 1397 ] [ 8:33 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

در خريد هديه چه چيزهايي رو در نظر بگيريم؟

کادو تولد چي بخريم؟ چگونه يک سوپرايز خاص را برنامه ريزي کنيم؟ يا چگونه يک سورپرايز خاص را اجرا کنم؟ چه اينها سوالاتي هستند کـه وقتي بـه جشن تولدي دعوت ميشويم بـه ذهنمان مي‌رسد. حتي اگر سليقه دوستان و اطرافيان مان را هم بدانيم باز هم درباره خريد يک کادو ماندگار و منحصر بـه فرد بـه دو راهي بر ميخوريم. دراين پست راهنماي خريد کادو تولد و ايده هايي براي خريد کادوي تولد براي مرد يا خريد کادو تولد براي دختر را مرور ميکنيم. با مجله پارس ناز همراه باشيد.

 يک هديه را چند بار نخريد

همه ي مـا اين اشتباه را مرتکب شده ايم. وقتي يک هديه مورد پسند شخصي قرار ميگيرد، وسوسه مي‌شويم تا باز هم آنرا بخريم. کادو هاي تکراري خيلي سريع قابل پيش بيني و خسته کننده ميشوند.

مگر آن کـه خريد آن کادوي تکراري، يک قرار از پيش تعيين شده با شخص کادو گيرنده بوده و او هم آنرا دوست داشته باشد «مثلاً خريد يک شاخه گل رز در اول هر هفته». خريد کادوي تکراري ممکن اسـت شـما را در نگاه هديه گيرنده، فردي تنبل يا خودخواه جلوه دهد. پس سعي کنيد ايده هاي قديمي را ترکيب کرده و يا يک ايده ي کاملا جديد پيدا کنيد.

 

هديه نقدي ندهيد

کارت هديه، وجه نقد، سکه و … در دسته ي کادو هاي نقدي قرار مي‌گيرند. اين کادوها دو جنبه کاملا متفاوت دارند؛ از طرفي براي مراسمي مانند عروسي، فارغ التحصيلي يا پاگشا بسيار مناسب بوده و بـه هديه گيرنده اجازه ميدهد هر انچه بيشتر نياز دارد را خودش انتخاب کند.

0qnu_c5.jpg

از طرف ديگر، با دادن کادوي نقدي، اين طور بنظر مي‌رسد کـه وقت کافي براي پيدا کردن هديه صرف نکرده ايد يا در خريد کادوي مناسب تنبلي کرده‌ايد. محض احتياط، فقط زماني کادوي نقدي بدهيد کـه اينکار شـما، پيام خاصي را در خود داشته باشد. مثلاً خريدن کارت اعتباري استفاده از اسپا يا تور گردشگري، و يا بليط باشگاه گلف براي يک دوست پر مشغله، ايده هاي بسيار خوبي هستند.

 

معقولانه هزينه کنيد

سخت اسـت بگوييم هزينه ي معقولانه چـه قدر اسـت، زيرا بـه فرد و شرايط بستگي دارد. اگر بسيار بيشتر يا کمتر از نرم اجتماعي هزينه کنيد، اين سوال را در فکر هديه گيرنده بـه وجود مي آوريد کـه چـه قصد و نيتي پشت آن هديه اسـت. علاوه بر اين، اگر در جمع بـه کسي هديه ميدهيد، هزينه زياد انجام شده، شـما را انگشت نما مي‌کند.

 

بعنوان مثال اگر هزينه ي معقول و نرمال براي هديه، ??? هزار تومان باشد و شـما ،در دو حالت مختلف، ? ميليون تومان و يا ?? هزار تومان هزينه کنيد، اين فکر در ذهن ديگران ايجاد مي‌شود کـه شـما، در حالت اول، فخر فروش و يا ،در حالت دوم، خسيس هستيد. با اين حال، اگر در شرايط مالي مناسب نيستيد، هر چـه قدر کـه در توانتان اسـت هزينه کنيد.

 

لازم نيست حتما کادو را بخريد

اين موضوع بـه نحوه کادو دادن شـما بستگي دارد. يک سبد کادو کـه خودتان تزئين کرده‌ايد، آماده کردن غذاي مورد علاقه ي آن شخص، يا يک قاب عکس دوست داشتني، همگي ايده هايي هستند کـه بـه کمي فکر و تلاش شـما نياز دارند. مزيت اين نوع کادوها اين اسـت کـه فرد مقابل حس مي‌کند يک کادوي کاملا اختصاصي دريافت نموده.

 

هديه را به زيبايي کادو کنيد

حتماً شـما هم اين موضوع را ديده و يا خودتان انجام داده ايد؛ کادو براي پسر يا کادوي روز دختر کـه با کاغذ کادوي عيد کادو شده، يا هديه ي پا گشايي کـه با همان ساک دستي فروشگاه بـه هديه گيرنده داده شده اسـت. اين ظاهر شلخته نشان ميدهد کـه، فارغ از آنچه درون آن اسـت، روي محتويات آن کادو نيز زياد فکر نشده اسـت.

شـما بچه نيستيد، پس بهانه اي هم براي خوب کادو نکردن هديه تان وجود ندارد. قرار نيست روي کادوي خود کوهي از روبان بچسبانيد، و يا کارت پستالتان رابا دستان خود نقاشي کنيد؛ فقط کافيست يک کاغذ کادوي درخور و مناسب تهيه کرده و هديه را مرتب و تميز کادو کنيد.

 

کسي که همه چيز دارد

در زندگي همه ي ي مـا افرادي وجود دارند کـه خريد کادو براي آنها بسيار دشوار اسـت. آنها همه ي چيز دارند، وسيله خاصي نياز ندارند و هر چـه لازم داشته باشند را خودشان مي‌خرند. بدتر آنکه، اگر از خودشان هم بپرسيد، ايده ي خاصي بشما نمي‌دهند. آسان ترين کادو براي اين دسته از افراد، خريد کادوهاي مصرفي اسـت.

يک بطري نوشيدني اعلا، يک ادويه ي خاص و عجيب، يا يک شيشه روغن زيتون مرغوب ميتواند گزينه هاي مصرفي خوبي باشد، زيرا کادو گيرنده در هر صورت انها را مصرف مي‌کند. اين کادو ها آسان ترين گزينه براي افراد اهل شکم اسـت، اما اگر در شرايطي تحت فشار بوديد، گزينه ي کارت هديه هم بد نيست.

 

همسر

در بعضي شرايط همسر يا شريک زندگي شـما همان کسي اسـت کـه خريد کادو براي او بسيار سخت اسـت. بعلاوه ممکن اسـت همسرتان همان کسي باشد کـه همه ي چيز دارد، يا همان کسيکه ترجيح ميدهد خودش هديه را انتخاب کند. بهترين روش هديه دادن بـه چنين فردي اين اسـت کـه با او درباره ي علايق و آنچه نمي پسندد صحبت کنيد.

بعد از هديه دادن هم بررسي کنيد کـه آيا هديه شـما را دوست داشته اسـت؟ يک تاکتيک خوب براي شرايط بحراني، خريد چيزي اسـت کـه دوستش دارد، اما خودش حاضر نيست آنرا بخرد. يک سانس اسپا، يک وسيله گرانقيمت، و يا هر چيزي کـه قدر داني وي را بر انگيزد.

 

رئيس، همکار يا مشتري

خريد هداياي کاري کمي سخت اسـت، زيرا ممکن اسـت بنظر برسد کـه براي اعمال نفوذ يا رسيدن بـه هدف خاصي هديه داده ايد. تا جاي ممکن از دادن هداياي کاري اجتناب کنيد، مگر آنکه جزئي از فرهنگ شرکت يا کشور شـما باشد؛ پس لازم اسـت تا دراين مورد پرس و جو کنيد.

درنظر داشته باشيد کـه عده اي از کارکنان دولتي نمي‌توانند از همکاران، زير دستان يا فروشندگان هديه دريافت کنند، زيرا اينکار ممکن اسـت اصول کاري انها مغايرت داشته باشد. سراغ هداياي ساده، متعادل در قيمت، و غير شخصي بگرديد. وسايل کاري، مانند جاي کارت ويزيت، گزينه هاي بسيار مناسبي هستند.

 

افرادي کـه شناخت کافي از آنها نداريد

شايد هنگام رفتن بـه يک مهماني خانوادگي وادار شويد براي داماد خاله خود کـه يک فرد کاملا تازه وارد اسـت هديه بخريد. انتخاب سختي اسـت؟ حتي اگر کمي هم در مورد او اطلاعات کسب کنيد، بسيار بعيد اسـت کـه بتوانيد کادوي شخصي خوبي براي او بخريد. از نزديکان او بخواهيد تا يک کادوي خوب بشما پشنهاد دهند، و يا سراغ کارت هديه برويد و خودرا آسان کنيد.

 

ميزبان يک مهماني

هديه اي کـه براي ميزبان يک مهماني مي‌خريد، روشي مناسب اسـت براي نشان دادن قدرداني شـما از فراهم کردن شرايط مهماني در منزل او، و يا غذايي کـه براي شـما تهيه کرده اسـت. ميتوانيد براي ميزبان خود يک نوشيدني يا خوراکي بخريد کـه مکمل شام آنها باشد؛ و يا چيزي براي صبحانه بخريد تا فردا صبح، خستگي مهماني را از تن آنها خارج کند.

 

مواردي که در هنگام خريد کادو نبايد انجام دهيد

اگر تولد، سالگرد ازدواج، يا ساير جشن هاي يک فرد بدشانس، نزديک سال نو يا ولنتاين بود، براي هردو مناسبت يک کادوي مشترک نخريد. اگر لباسي را ميخريد کـه سايز بندي دارد، بسيار حواس تان را جمع کنيد. اگر سايز شخص را ندانيد و لباس خريداري شده بـه او نخورد، ممکن اسـت از دست شـما دلخور شود. چيزي کـه هديه گرفتيد رابه شخص ديگري هديه ندهيد؛ چون ممکن اسـت بفهمد و ناراحت شود.

از کادو براي رساندن يک منظور خاص استفاده نکنيد. بحث ثبت نام باشگاه يا کرم ضد چروک صورت بـه کنار؛ مثلاً اگر براي خواهرزاده ي مورد علاقتان ايکس باکس هديه بگيريد، در حالي‌کـه براي ديگر خواهرزاده ها کتاب رنگ آميزي خريده بوديد، تنها تبعيض قائل شدن خودرا نشان خواهيد داد. اگر شخصي، تا بحال، نسبت بـه يک فعاليت علاقه اي نشان نداده اسـت، هديه هاي مربوط بـه آن فعاليت را برايش نخريد.

 

مثلاً خريدن کتاب آشپزي براي فردي کـه بـه آشپزي علاقه ندارد، باعث نمي‌شود او بـه پخت و پز روي بياورد؛ بلکه احتمالا پيش خودش مي‌گويد کاش کارت هديه برايم خريده بود. هديه دست دوم ندهيد؛ مگر آن کـه هديه شـما يک عتيقه ارزشمند بوده، و شخص هديه گيرنده عاشق عتيقه باشد. هدايا و وسايلي با کاربرد روزمره، مثل جوراب، مخلوط کن يا جارو برقي، رابه کسي ندهيد

 

برچسب ها: در,خرید,هدیه,چه,چیزهایی,رو,در,نظر,بگیریم؟,
[ يکشنبه 25 آبان 1399 ] [ 10:18 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

چطور از پنل sms براي نظرسنجي از مشتريان استفاده کنيم؟

چطور از پنل sms براي نظرسنجي از مشتريان استفاده کنيم؟

588_z7.png

اگر شما نيز به واسطه ي کسب و کار خود از پنل sms  استفاده مي کنيد، حتما به فکر اعمال ايده هاي تازه و ناب و خلاقانه، براي مهيج تر کردن متدهاي کاري تان و شيوه هايي که بتوانند به جلب مشتري کمک کنند هستيد.

در اين مقاله قصد داريم شما را با يکي از متداول ترين شيوه هاي ارتباط با مشتري، آشنا کنيم.

نظرسنجي يکي از تاثيرگذارترين روش هاي ارتباط با مشتري است که اطلاعات ارزشمندي را در اختيار صاحبان کسب و کار قرار ميدهد.

حتما شما هم اگر با محدوده کاري پنل sms آشنايي نسبي داشته باشيد با اصطلاحاتي نظير نظر سنجي يا برگزاري مسابقه  آشنايي داريد.

همانطوري که از نامش پيداست اين ماژول به منظور دريافت و اطلاع از نظر متقاضيان، در راستاي نيازمندي ها و انتظارات شان در نظر گرفته شده است.

 هدف ماژول  نظرسنجي در پنل هاي پيامکي چيست و چه کاربردي دارند؟

با توجه به اين که  استفاده از ماژول هاي نظر سنجي، باعث بالاتر رفتن تعامل بين مشتري و کسب و کارها ميشود تاثيرات چشم گير در رضايت مشتري دارد.

نظر سنجي معمولا با اين هدف صورت مي گيرد که خدمات يامحصولاتي که در حال ارائه آنها هستيد تا چه اندازه با نياز هاي مخاطب و متقاضي يا مشتري هاي تان در متناسب ميباشد.

هدفمند کردن فعاليت ها

اطلاعاتي که از طريق نظرسنجي از مشتريان به دست ميايد، در پنل sms ذخيره ميشود و به برنامه ريزي مارکتينگ کمک قابل توجهي ميکند.

تصور کنيد ميخواهيد در مورد اضافه کردن يک محصول يا فيچر، تصميم گيري کنيد و هنوز  اطمينان کامل براي اجرايي کردن اين تصميم نداريد.

کافي است با يک نظرسنجي از يک جامعه آماري در ميان مشتريان، ميزان نياز آنها ر ابسنجيد و نسبت يه نتيجه اي که دريافت ميکنيد تصميم گيري کنيد.

اين اقدام به شما کمک ميکند که از پرداختن هزينه هاي اضافه،توليد محصول يا فيچر، هزينه تبليغات و همچنين هزينه هاي پشتيباني و … صرف نظر کنيد.

مواردي که نياز است در طراحي ماژول نظر سنجي رعايت کنيد!

يکي از اصلي ترين مواردي که نياز است بدانيد تا برپايي نظرسنجي در پنل sms تان موثر واقع شود و به اندازه کافي براي مخاطب جذاب باشد اين است که شکل و  طراحي سوالات در نظرسنجي را با الگويي خاص و کاملا تحت نظارت روانشناسي فروش مطرح سازيد.

فقط در اين صورت ميتوانيد ارتباط لازم ميان مشتري و کسب و کارتان را ايجاد کنيد.

از اين رو بهتر است در طرح سوالات نظر سنجي در  به موارد زير دقت داشته باشيد:

سوالات مطرح شده فاقد جهت دهي فکري ( مثبت يا منفي ) به مخاطب باشد

سوالات را به صورت ذکر موارد جزئي مطرح کنيد و از کلي گويي در سوالات پرهيزيد

در هر سوال حداکثر فقط يک موضوع مورد بحث قرار گيرد

سوالات مطرح شده هدفمند بوده و به راحتي جمع بندي شوند

ترجيحا سوالات به صورت جمله هاي کوتاه مطرح شوند

تعداد سوالات مطرح شده آنقدر کوتاه نبوده که براي مخاطب جدي به نظر نيايند و آنقدر زياد نباشد تا از حوصله ي مخاطب خارج شود

چگونه در پنل sms  ماژول نظرسنجي ايجاد کنيم؟

براي ايجاد ماژول نظرسنجي فقط کافي است يک سرشماره را براي ارسال سوال و دريافت پاسخ ها انتخاب کنيد.

سپس سوالي که ميخواهيد در مورد آن باز خورد داشته باشيد را طراحي کنيد.

ميتوانيد يک متن آماده براي ارسال به مشتري، بلافاصله بعد از اين که نظرش را ثبت کرد نيز اضافه کنيد.

مثلا : “مشتري گرامي با تشکر از اين که نظر خود را با ما در ميان گذاشتيد.”

به همين سادگي ميتوانيد از يکي از مهمترين، روش هايي که به شما در برنامه ريزي  توليد، بازاريابي، و … کمک ميکند استفاده کنيد.

اين مطلب توسط تيم نويسندگي شرکت مديانا اس ام اس تهيه شده است.

 

برچسب ها: چطور,از,پنل,sms,برای,نظرسنجی,از,مشتریان,استفاده,کنیم؟,
[ سه شنبه 11 آذر 1399 ] [ 20:12 ] [ کاووسی فر ]
[ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد